Форум другого етапу проекту «Старт-ап для мікробізнесів в сільському туризмі»

05 Ноября 2014 -- Admin

13 листопада 2014 р. в с. Михайло-Лукашеве, Вільнянського району, Запорізької області о 12.00 відбудеться Форум другого етапу проекту «Старт-ап для мікробізнесів в сільському туризмі», що реалізується в рамках конкурсу «Ми – це місто», ініційованого МК «Запоріжсталь».

До участі запрошуються усі зацікавлені у сфері соціального підприємництва, розвитку сільських туристичних, екологічних, етнічних, архітектурних проектів та у інших напрямках, що можуть бути використані у створенні нових можливостей на селі та розвитку туристичної привабливості Запорізького краю.

 Форум відбудеться за такою програмою:

10.00 – Збір всіх зареєстрованих за адресою: вул. Перемоги 4, м. Запоріжжя (Будинок Макса Граната) та від'їзд автобусів до с. Михайло-Лукашеве

12.00-13.30 Робота форуму у форматі Open Space:

- презентація та обговорення проектів мікробізнесів, що були подані на Конкурс креативних, яскравих та реалістичних ідей у сфері не аграрного бізнесу на селі;

- презентація досягнень школи села Михайло-Лукашеве завдяки проекту;

-  відкриття «Соціального магазину» на базі школи.

13.30-14:00 – Кава-брейк у форматі «світового кафе»

14.00 - Від’їзд до Запоріжжя

 

Проект "Старт-ап для мікробізнесу в сільському туризмі" включає в себе конкурс креативних, яскравих та реалістичних ідей у сфері не аграрного бізнесу на селі, серії тренінгів та практикумів з реалізації ідей самозайнятості в сфері зеленого сільського етнічного туризму. У результаті проекту будуть реалізовані найбільш цікаві та реалістичні ідеї.

До проекту можна приєднатися у якості гостя, учасника, або фахівця-ведучого власних майстер-класів та тренінгів!

 

Для бажаючих взяти участь обов'язкова попередня реєстрація по телефону: 213-80-90 та 066 212 23 97 (Анастасія) або е-mail: anbevz@gmail.com.

Tweet