Новини про доходи та податки

22 Марта 2017 -- Admin

З 1 січня 2017 року змінено строки реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН

При досягненні обсягу постачання товарів/послуг протягом останніх 12 місяців більше 1 млн. грн, необхідно зареєструватись платником ПДВ

Звіт про контрольовані операції за 2016 рік подається 1 жовтня 2017 року, але інформація щодо контрольованих операцій, зазначається  відповідно до критеріїв, які діяли у 2016 році

Дохід від надання фізичною особою в оренду нерухомого майна юридичній особі чи підприємцю, оподатковується податком на доходи фізичних осіб (18%) та військовим збором (1,5%)

Чи потрібно подавати річну декларацію про майновий стан і доходи та сплачувати податок на доходи фізичних осіб, яка отримує щомісячно грошове утримання від фізичної особи згідно договору про довічне утримання?

Чи необхідно подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи фізичній особі, яка у звітному календарному році отримала дохід від продажу нерухомого майна, яке перебувало у власності платника податку понад три роки?

Чи може  фізична особа – підприємець  використовувати кошти з розрахункового рахунку, який відкрито для здійснення підприємницької діяльності, для власних потреб?

 

Tweet