Запрошуємо партнерів приєднатися до нашої ініціативи:

02 Декабря 2014 -- Admin

Запрошуємо партнерів приєднатися до нашої ініціативи:
 
Назва: Створення умов для розвитку мікробізнесів в сільському зеленому туризмі на базі історико-туристичного комплексу «Етносело»

Ініціатива на меті має організувати бізнес середовище для людей, що створюють свої міні-бізнеси або проекти само зайнятості на селі в не аграрному секторі, згрупувати сільську громаду навколо спільної ідеї та відродити занепадаючи село.
На сьогодні вже зроблено багато: в селі Червонокозацьке Запорізької області спільними зусиллями ЗОГО «Дивосвіт», місцевої та обласної влади та громади села розвивається історико-туристичний комплекс «Етносело», що вже тепер сприяє економічному та соціальному відродженню села та місцевої громади. Підготований майданчик для практичної реалізації ініціатив в сфері зеленого сільського, етнічного, екологічного та анімаційного туризму. Тепер на меті дати можливість жителям 6 сіл, молоді та творчим людям Запорізького краю самореалізуватися і створити самому собі робоче місце. Зараз ми вже влаштовуємо виїзні програми на території Етносела за участю майстрів місцевих-жителів, даючи їм можливість додаткового заробітку. Уже більше 500 чоловік відвідали програми вихідного дня в Етноселе.
 

Наші соціальні акції - фото

Об'єкти та природа Етносела - фото

Ім’я особи, з якою можна контактувати щодо ініціативи:
Інесса Носенко  
Тел.: 0504848774
Анастасія Калашник
Тел.: 066 212 23 97

Tweet